PINTOR - Живота е шарен

Liiv

H Colours Of The World

Paint swatches

Projects

Бои PINTOR - силиконови, силикатни, акрилатни, суперакрил, акрилни, фасадни, релефни, грундове, импрегнатори и други.
ощеMазилки PINTOR - STUCCO VENEZIANO; Полимерни и Силикон-силикатни мазилки от грапав и линейно-структорен тип.
ощеТопло и хидро изолация, сухо строителство, зидарски разтвори, шпакловъчни смеси, тухли, В и К, керекмиди, електроматериали, саморазливни подове, улуци...
още


всички материали

Paintbow


PINTOR

PINTOR е Българска марка бои, мазилки, грундове, хидроизолации, шпакловки и фугиращи смеси. Технологията на производство е внесена от Швейцария. Изградена е нова поточна линия и са въведени нови висококачествени и изпитани материали в производствения процес.

Мазилките PINTOR са трайни и устойчиви и се предлагат в над 1400 цвята.Отличават се с ниски разходни норми, удобна опаковка и изключително добра цена. PINTOR е първата и единствена мазилка стуко венециано произведена в България!

Интериорните и екстериорни бои на водна основа PINTOR се отличават с добра покривност, с икономична разходна норма и висока устойчивост на замърсяване. Латексите PINTOR са от най-висок клас и се предлагат в 1400 цвята по каталог, включително и матови. В сравнение с другите бои от този клас PINTOR се предлагат на изключително конкурентни цени.

Освен мазилки и латекси PINTOR предлага още и грундове, хидроизолациите и фугиращи смеси. Техните основни характеристики са отново отлично качество, ниски разходни норми и изгодни цени. Пастообразната шпакловка PINTOR е единственият аналог на финната течна шпакловка шиитрок на Българския пазар.

Благодарение на Швейцарската технология, съвременните машини, и изпитаните висококачествени материали, продуктите с марка PINTOR са търсени и предпочитани. Продуктите PINTOR са от най-висок клас, с отлично качество и на изгодни цени.

Строителни материали, мазилки, латекс, бои, грундове, топлоизолации, хидроизолации, сухи смеси, сухо строителство, тухли и циментови изделия, керемиди, ВИК, метали, олуци, дървен материал, кофражни системи, електроматериали, лакове и други.